717 00 170 post@itleveranse.no
Følg oss gjerne på:

BACKUP

Sikre dine data mot ransomware, maskinvarefeil, brann og menneskelig svikt. Ta i bruk markedets beste Online Backup med lagring på norsk datasenter. Svært enkel i bruk, samtidig som alt av sikkerhet er ivaretatt.

SKYLAGRING

Vi har gleden av å tilby deg en norsk sikker skylagring, utviklet for bedrifter. Ta del i alle fordelene en skyløsning gir og behold funksjonaliteten fra en lokal filserver.

SERVERE

Erstatt dine lokale servere med skyservere og ta del i alle fordelene! Lave, forutsigbare kostnader erstatter jevnlige investeringer og egen drift av hardware. Du får en trygg løsning, lagret på norsk datasenter, som alltid er tilgjengelig fra hvor som helst.

Norsk sikker backup

Sikre alle dine data

Vår backup har alt du trenger av funksjonalitet, og du kan ta backup av filer, mapper, system state, Exhange, Hyper-V, VMWare, SQL, med mer.

Programvare for Windows/Mac/Linux.

Norsk lagring

Alle data lagres på norsk jord og dine data er underlagt norsk regelverk. Norsk lagring gir også nærhet til data og høy hastighet.

Historikk

Vi har 60 dager versjonshistorikk og mulighet for arkivering f.eks. kvartalsvis.

Om uhellet er ute kan du alltid finne tilbake til den versjonen av dine data du har behov for.

Sikkerhet

Du velger selv krypteringsnøkkel (AES-128, AES-256 eller Blowfish-448) som ingen andre har tilgang til. Data krypteres lokalt før det sendes via SSL til server og lagres kryptert.

Du vet at ingen uvedkommende har tilgang til dine data.

Priser

Vi er så trygg på prooduktet at du slipper etableringskostnad eller bindingstid. Du betaler kun per måned for PC/Serverlisens pluss antall GB lagring.

Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud!

Norsk sikker skylagring

Jobb fra hvor som helst

Du når filene dine gjennom nettleser eller apper for Windows/Mac/iOS/Android.

Selektiv sync lar deg bestemme hvilke data du ønsker lokal kopi av.

Fellesmapper

Administrator har alltid kontroll over brukere/grupper og kan opprette private og felles mapper.

Funksjonalitet for ekstern fildeling.

Norsk lagring

Alle data lagres på norsk jord og dine data er underlagt norsk regelverk. Norsk lagring gir også nærhet til data og høy hastighet.

Sikkerhet

Alle data sendes kryptert og kan lagres kryptert på server. Gode loggverktøy gir kontroll over aksess og filendringer.

Backup

Gjennopprett slettede filer inntil 1.000 dager tilbake i tid.

1.000 versjoner av hver fil gir deg trygghet mot datatap. Innebygget funksjonalitet for å gjenopprette evt. ransomware angrep.

Servere i norsk sky

Norsk lagring

Alle data lagres på norsk jord og dine data er underlagt norsk regelverk. Norsk lagring gir også nærhet til data og høy hastighet.

Trygghet

Ved å benytte våre skyservere tar du del i stordriftsfordeler. Dine servere er plassert i en norsk fjellhall, med strenge krav til adgangskontroll, overvåkning, brannsikring, og redundans på fiber, strøm, UPS og kjøling.

Forutsigbarhet og fleksibilitet

Ved å benytte våre skyservere betaler du kun for de maskinvareresussursene du har behov for, per måned.

Du ver nøyaktig hva prisen blir hver måned, og slipper investeringskostnader. Endrer behovet seg kan vi justere CPU/RAM/HDD med få tastetrykk.

Full administratortilgang

Våre skyservere kan benyttes til nøyaktig det samme som en fysisk server. Du får full administratortilgang, valgfritt operativsystem, og bruker løsningen som du ønsker.

Priser

Ta kontakt med oss for et tilbud i dag!
Vi er svært konkurransedyktige, og det er ikke slik at norsk lagring trenger å koste mer. Du får fastpris per måned, som inkluderer bl.a. helt fri bruk av båndbredde, Gbit/s hastighet mot server, snapshot/backup, operativsystem, og mye mer.

Kontakt oss gjerne

  • Telefon

    +47 717 00 170

  • E-post

    post@itleveranse.no

  • Org.nr

    998 284 570