IT|Leveranse AS

Få alt under

ctrl

i dag

Vi kan hjelpe deg med det aller meste innen IT. Uansett om du kommer til oss som privatperson eller bedrift hjelper vi deg å finner den riktige løsningen.

Backup

Bekymringer knytt til ransomware, maskinvarefeil, brann og menneskelig svikt vil høre fortiden til. Vår backup har alt du trenger av funksjonalitet, og du kan ta backup av filer, mapper, system state, Exchange, Hyper-V, VMWare, SQL, med mer. Svært enkel i bruk, samtidig som alt av sikkerhet er ivaretatt.

Lagring

Dine data lagres på norsk datasenter og er underlagt norsk regelverk. Nærhet til datasenter gir høy hastighet.

Sikkerhet

Ingen uvedkommende har tilgang til dine data. Du velger en personlig krypteringsnøkkel (AES-128, AES-256 eller Blowfish-448). Data krypteres lokalt før sending via SSL til server og lagres kryptert.

Versjons-historikk

Du får 60-dagers versjonshistorikk og mulighet til arkivering. Du vil med dette alltid ha tilgang til tidligere versjoner av dine data og kan finne tilbake til den versjonen du har behov for.

Skytjenester

Vi har gleden av å tilby deg en norsk sikker skylagring utviklet for bedrifter. Ta del i alle fordelene en skyløsning gir og behold funksjonaliteten fra en lokal filserver.

Trygghet

Du får en trygg løsning lagret på norsk datasenter. Dine data er underlagt norsk regelverk og nærhet til datasenteret gir høy hastighet.

Tilgjengelighet

Få tilgang til dine data fra hvor som helst.

Forutsigbar pris

Lave og forutsigbare kostnader erstatter jevnlige investeringer og egen drift av hardware.

Rekonstruksjon

Rekon-

struksjon

Dersom uhellet har vært ute hjelper vi deg å hente ut data fra minnepenn, datamaskin, mobil eller nettbrett. Filene får du tilbake på minnepenn.

Digitsering

Moderniser dine minner og få dem over til et nyere format. Vi hjelper deg med overføring av de fleste medier som VHS, miniDVD og high8. 

Verksted

Som et av de få gjenværende verkstedene på Vestlandet gjør vi det vi kan for å redusere mengden elektronikkavfall. Vi liker å utfordre oss selv og sier sjeldent nei til et oppdrag.

hva vi tar imot

Mobil

PC

Nettbrett

Hvitevarer

Lyd & bilde

Annen elektronikk

Enkle loddeoppdrag

hvordan det foregår

1.

Diagnostisering

2.

Prisantydning

3.

Reparasjon hos oss eller  uteservice hjemme hos deg

Service & hjelp

Vi forstår hvor viktig det er å ha pålitelig IT-støtte når du trenger det mest. Hos oss er ingen oppdrag eller spørsmål for store eller for små.

IT-helsesjekk

Er du bekymret for at IT-systemene i bedriften din ikke er optimalisert for å møte kravene i dagens digitale verden? En IT-helsesjekk gir deg en fullstendig oversikt over IT-infrastrukturen i bedriften din, og gir deg anbefalinger for å øke ytelsen og sikkerheten til systemene dine.

Er du klar for en bedre IT-hverdag?